Maryland

View listings

maryland.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Maryland

Fastighet till salu i Maryland.

Ligger i den östra delen av landet (södra Atlanten); den gränsar till norr med Pennsylvania, i öst med Delaware, i söder och sydväst med Virginia, i väster med West Virginia; i sydost, där den djupa inloppet av Chesapeake Bay ligger, badas av Atlanten.

Att investera i Baltimore, med sina 620 000 invånare - 2.700.000 i första inlandet, köpa en bostad till salu i Maryland för att tjäna pengar, kan vara den bästa investeringsfastigheten du någonsin har gjort i ditt liv.

Låt oss ta reda på många bra skäl att investera i Baltimore. För en början ligger Baltimore på Atlantkusten, bara 65 km norr om den amerikanska huvudstaden Washington, som ligger cirka 45 minuter med bil.

Investering i Baltimore innebär att investera i en utmärkt pendeltomgång som fungerar i olika kontor i de närliggande städerna.

Huspriserna är mycket konkurrenskraftiga och i allmänhet är levnadskostnaderna mycket lägre i Baltimore än i Washington.

Av den anledningen väljer tusentals människor varje dag att bo i Baltimore och jobba i städer som Washington, vilket gör hyresmarknaden extremt intressant och lönsam.

De konkurrenskraftiga priserna på bostäder både för inköp och för uthyrning, förklara den kraftiga ökningen av andelen arbetare som väljer att bo i Baltimore. Baltimore är också intressant eftersom det tack vare de många projekten ger ett ökande antal jobb.

En annan bra anledning att investera i Baltimore i bostadsområdet är borgmästarens vilja att komma in i 10 000 nya familjer fram till 2020.

Baltimore borgmästare stöder Baltimore befolkningstillväxtprogram med tillägg av 10.000 nya familjer fram till 2020.

För att underlätta detta initiativ minskade Baltimore fastighetsskatt och uppmuntrade återuppbyggnaden av äldre bostäder genom programmet "Vacants to Value".

Att köpa en bostad till salu i Maryland innebär att investera i Baltimore och innebär också att investera i en turiststad.

Huvudattraktionen är Baltimore Aquarium, ett icke-kommersiellt offentligt akvarium beläget i det inre hamnområdet i centrala Baltimore.

Akvariet har en årlig närvaro på 1,5 miljoner besökare och är den största turistattraktionen i delstaten Maryland.

Det finns ingen brist på tjänster. Baltimore har erhållit ett lån på 1,1 miljoner dollar för byggandet av "Charm City Bike-dela" cykelbanor av staten Maryland.

I själva verket har över 220 km cykelvägar byggts, som förväntas expandera ytterligare.

Investeringar i Baltimore innebär också att man fokuserar på stadens utveckling.

Öst-väst österutgående järnvägslinje från West Baltimore County till Hopkins Bayview Medical Medical Center på andra sidan Baltimore byggs nu och expanderas på en 14,1 mil rutt.

Detta projekt på 2,2 miljarder dollar förväntas attrahera nya invånare i Baltimore som nu bor och arbetar i länet. Privata investeringar i denna Baltimore-infrastruktur skapar nya arbetstillfällen och fler tjänster för medborgarna.

Köp fastighet till salu i Maryland, investera i Baltimore, är en titt på framtiden eftersom det innebär att investera i en stad med utmärkta möjligheter till utveckling.

Det finns många initiativ som inte bara hjälper stadens invånare men också ökar livskvaliteten i hela storstadsområdet kring Baltimore och Maryland.

Maryland är ett kompakt tillstånd, det är det femte staten av befolkningstätheten i USA med en kontinuerlig tillväxttakt.

Tillväxten av investeringar inom den mest befolkade staden Maryland innebär en större utveckling och ombyggnad av ett område där det finns viktiga infrastrukturer och offentliga arbeten.

Den senare gör Baltimora extremt intressant ur inves- tering av fastighetsinvesteringar.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB